Perşembe, Nisan 30, 2015

Long Time No See (Mim)


Madem bu başlığı koyduk o zaman adı Long Time No See olan şarkılardan bir collection  yapmış olalım. Nereden aklıma geldi bu bilmiyorum sadece bir kelime söylediğimde aklıma onunla ilgili şarkılar geliyor o yüzden böyle bir şey yapasım geldi.

Eason Chan:
Jimmy Cliff: 
Chicago:
Lim Chang Jung:
James Yang:
K.Michelle:
iKON

Gelelim asıl konuya...
Hilal beni mimlemiş, pek sevindim tabi. Mim yazamayalı o kadar uzuuuuuun zaman oldu ki paslanmışım resmen. Ay duygulandım valla. Kendisine çok teşekkür ediyorum buralardan :'')

Başlayabiliriz mi?

1) Bilgisayarın masaüstündeki görüntüsü ne?

Şuan bu:



Kısa bir süre önceye kadar arkadaşım bize geldiğinde yaptığı -The Bigbang Theory favori dizim olduğu için tabi-  bu vardı:




2) Bir kafeye girdiğinde genellikle ne sipariş edersin?


Tabi ki sade-soğuk-soda. (Hayattaki 3S prensibim *gözlüklü emoji* )

3) Google da aradığın en son şey?


Üşenmedim gidip geçmişe baktım: Isaac Adni - I Wanna be Duck
Bu şarkıyı arkadaşım atmıştı, çocuk zaten ördek gibi, acayip bir şarkı ama :D



4) Mesajlaştığın veya konuştuğun en son insan kim?

Turşu, yani arkadaşım olur kendisi, ben ona Turşu diyorum. Mesajlaştığım son kişi de o konuştuğum son kişi de o yalnız :D Hatta bana bloga yeni yazı yaz da okuyayım demişti, al işte yazdım :D

5) Tiyatroya en son ne zaman gittin?


Geçen sene? Bayağı oldu hatırlamıyorum pek, aslında tiyatroya gitmeyi severim ama malum bu sene ne sinema ne tiyatro... Asosyalliğin dibine vuruyorum. :D

6)Sinemaya en son ne zaman gittin?


Ona bile bayağı oldu düşünün artık, ben sinemaya sık giderdim aslında ama yok yani onu bile yapmıyorum artık. Ne zaman gittim? Bir kaç ay olmuştur rahat.

7) Hangi diziyi herkes izlemeli?


The Bigbang Theory tabi ki. 5.sezonu saymazsak her sezon muhteşemdir ^^
Kore dizilerinden ise White Christmas, dört yıldır Kore dizilerinden haberdarım bunun kadar iyisini görmedim. Sarmadan izlediğim ve iki kez izlediğim tek dizi olma özelliğini taşır. Diziyi merak ettiyseniz buraya tıklayabilirsiniz.

8) En son ne tür bir müzik dinledin?

Soul dinledim, Imany'nin Shape of My Heart albümünü. Kendisi Afrika kökenli bir Fransız olmakta. Albüm gerçekten çok hoş, herkese tavsiye ederim.



9) Seni en çok ne çıldırtır?

Beni çıldırtmak kolaydır çünkü normalde de zaten çılgınım. Mesela beni en güzel Turşu çıldırtır. Ona sorun. Başka ? Herhangi bir yerde gördüğüm kendini beğenmiş bir karakter beni çıldırtır, saygısızlık çıldırtır, sodasızlık, salak kitaplar, saçma biten filmler, her şeyi başka tarafından anlayan insanlar, orada burada yerli yersiz konuşup kavga arayan insanlar beni çıldırtır. Evet şuan sinirlendim.

10) Ne zaman uyanırsın?


Gece saat 3 gibi. Ama bazen 3'te ancak uyuyorum, o zaman 5-6 gibi uyanırım. Yani iki üç saatten fazla aralıksız uyuyamam çünkü efenim biraz insomnia var da bende. 

11) İnternetteki ilk adın neydi?


Alien. Biraz bu dünyadan değilimdir de ayıptır söylemesi. Küçükken bile anlamışım bunu vay be. (Aklına Ben10 Ultimate Alien gelenler, lütfen arka kapıdan çıkınız.)

12) Favori imojin nedir?


Duygularımı iyi yansıttığını düşündüğüm bu:





13) Kedi mi köpek mi?


O kedisine köpeğine göre değişir bence. Kedinin küçüğü köpeğin büyüğü makbuldür benim gözümde. Oyunla kafayı bozmuş olanları da sevmem, ağır abi olmaları tercihimdir.

14) Kuzey mi Güney mi?


Kuzey Kuzey Kuzey Kuzey Kuzey Kuzey Kuzey Kuzey Kuzey Kuzey Kuzey Kuzey Kuzey Kuzey Kuzey Kuzey Kuzey Kuzey Kuzey Kuzey Kuzey Kuzey Kuzey Kuzey Kuzey Kuzey Kuzey ...

15) İstanbul ile ilgili en sevmediğin şey?

Ohoooo hangi birini sayayım? O feci kalabalık mı? Trafik mi? Üsküdar'ın öldüren yokuşları mı, bir semtten diğerine kırk saatte gidilmesini mi? Ya ne yalan söyleyeyim pek sevmem İstanbul'u. Hani Orhan Veli'nin Yahya Kemal'in şiirlerindeki İstanbul'u görmedim ki ben hiç Ancak Tevfik'in İstanbul'unu gördüm durdum.

16) İstanbul'da en çok sevdiğin üç semt?


Eminönü, -biliyorum pek sevilecek bir yer değil ama çok güzel anılarım var- Çamlıca, Sultanahmet, Ortaköy'ü de severim, orada da güzel anılarım var. 

17) Kafanda genel olarak ne olur?


Yapacağım işler, sürekli sürekli bunu düşünüyorum. O yüzden olsa daha gerek çoğunu yapamadan yoruluyorum, sinir bozucu bir durum.

18) Komedi mi dram mı?


Duruma göre değişir o ama genel olarak Komedi tabi ki. 
Hem ben gülerken de ağlarım sorun yok. 

19) Çay mı kahve mi?


Sonsuza dek çay... Sade sodadan sonraki aşkım olur kendisi. Ama kesinlikle şekersiz olacak ve mümkünse 99 derece.

20) Bu soruları cevaplamadan önce ne yapıyordun?


Müzik dinliyordum, ondan önce arkadaşıma mail atıyordum, ondan önce Unfortunate Boyfriend izliyordum, ondan önce de çay içiyordum.

21) Son olarak bir sırrını paylaş.


Valla iki saattir düşünüyorum aklıma bir şey gelmedi. Ya şimdi ben hakkımda söylenebilecek her şeyi zaten söylemiş olduğumu düşünüyorum. Genel olarak rahatımdır, tabi bazı söylenmeyecek şeyler de var. Mesela aslında 38 yaşında olduğum gibi. Zamanında kişisel sorunlarım nedeniyle liseyi bırakmıştım sonra açık öğretimden devam ettim, bu sene de üniversite sınavına gireceğim. Bu yaştan sonra zor değil mi diyeceksiniz zor tabi, herkese tuhaf geliyor ve gençlere ayak uyduramıyorum ama gerçekten öğrenci olmak benim hayalim. Bir üniversite okumak yani. sajhlkjfhdkljfhkdsjahadskjdfshlkjdfhkjsadfhkdj Ne diyrorum ben ya? Şaka yapıyorum tabi yok öyle bir şey ama gerçekten içimde seksenlik bir dede var. 

Tamam bu gerçek bir itiraf: K-pop ve K-drama fanlarının imajının böyle olmasından nefret ediyorum ve bu imajı çizenlere karşı da çok öfkeliyim. Feci bir önyargı oluşturdular ve artık bunun geri dönüşü de yok. Maalesef. 

Eğer yapmadılarsa Bia Chu, Renkli Tırtıl ve LoverK'i mimliyorum.

Görüşmek üzere!

4 yorum:

  1. Hilal'in seni mimlediğini görmüştüm içimden senin de beni mimleyeceğin geçti, ne kadar temiz kalpliyim :D Yapmak istiyordum bu mimi çok teşekkürler :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yüzde seksen seni mimliyorum zaten şaşırtıcı değil hahah :D

      Sil
  2. Ahaha sade sodayı ben de çok severim ki bloğumu açarken sade soda içtiğim için bloğumun adını da Sade Soda koydum msnssh açıkçası şu sır diye bahsettiģin sey var ya imaj meselesi ondan ben de nefret ediyorum..sinir bozucu!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vaaaaay gel sarılalım sade soda seven çok fazla insan yok çünkü :D İmaj... Çok iyi insanlar da var şüphesiz ama cidden ahhh bunu ancak mağdurlar anlar

      Sil