Pazar, Haziran 22, 2014

Pencereden Baktıktan Sonra Sorguya Tutulmak Mimleri


Öncelikle yaşanan gecikmeden ötürü Sıla’dan özür diliyorum ama son günlerde ben ne zaman bilgisayar başına otursam saat çok geç olduğundan pencereden bakınca insan göremiyorum. (Mimin konsepti pencereden baktığında gördüğün kişileri anlatmak) Bir de hazırda bekleyen yazılar vardı falan filan. Teşekkürlerimi sunduktan sonra ilk mime geçiyorum.

***

Biri genç, biri orta yaşlı iki adam yokuştan aşağı iniyorlar. Orta yaşlı adamın saçları erkenden dökülmüş ama gücü kuvveti yerinde, belli. Geniş omuzlu biri ama boyu çok uzun değil. Yürürken kollarını sallıyor, hararetle bir şeyler anlatıyor diğerine. Mavi kareli bir gömlekle kot pantolon giymiş. Sağ elinde pizza kutusu var yanlış görmüyorsam. Eh, onuncu kattan bakıyorum sonuçta, emin olmak zor.
                            
Genç olan ise diğerinin aksine uzun ve çelimsiz… Rüzgâr şiddetini biraz arttırsa uçacak gibi sallanarak yürüyor. Siyah bir tişört giymiş ve koyu renk bir kot. Diğer adamın söyledikleri umurunda değil, sağa solu inceliyor yürürken. Bir elinde uzunca bir sırık, fırça sapı gibi, bilemiyorum, döndürüyor. Açık renkli saçları taranmış. Ne düşündüğünü anlamak zor. Derken gözden kayboluyorlar…

***

Gelelim diğerine, mimlenmekten ziyade mimlettim diyelim. Ama sorular çok komik ve de eğlenceliydi, blogun sahibi de isteyen alsın demişti, ne yapabilirim?? :D Sorular taramalı tüfek gibi olduğundan yaparken sorguda gibi hissedebilirsiniz ama endişelenmeyin, no problem!


1) Açık ilişki hakkında ne düşünüyorsunuz?

-Çok güzel şeyler düşünüyorum diyemeyeceğim çünkü açık ilişki nedir ne değildir bilmiyorum. Ama yine de çok hoş şeyler çağrıştırmıyor bana. (Evet, benim içim fesat.) Yani bence gizli ilişki daha marjinal duruyor, boş verin açığı maçığı.

2) Eşcinseller arasında marka takıntısı var mı? Giyimine özen gösteren sadece eşcinseller mi? Dar pantolon giyen biri hakkında hemen eşcinsel bu diye düşünür müsün? Örneğin iç çamaşırı alırken aldıklarına dikkat eder misin yoksa don olsun derli toplu tutsun mu?

-Marka takıntısı olan her insanın eşcinsel olmadığını düşünürsek, hayır diyorum, bunun cinsiyetle ne ilgisi var, onu da anlamadın zaten.
-Şimdi eğer dar pantolon giyene eşcinsel yaftası yapıştıracak olsaydım bütün K-pop piyasasını göçük altında bırakmam gerekirdi. O yüzden bu soruya hahahahahihihhihih diye gülüyor ve geçiyorum.
-Ben alışveriş yapmam desem? Başkalarına aldırırım her şeyimi.

3) Küçükken bebek oynamayı sever miydin? Evcilik oynamayı sever miydin? Daha çok kız arkadaşın mı vardı erkek arkadaşın mı?

-Evet, bebeklerimle tarzancılık oynardım.
-Cık, öyle bir ortamım da olmadı zaten.
-Erkek. Yılan Hikayesi ya da Matrix oynardık. Ablamla baş başa kaldığımızda ise komandoculuk.

İlk kahramanım Neo'dur benim...

4)Genelde yabancı müzik mi dinlersin? Müzik tarzın nedir? Dans etmeyi sever misin? Bacağını 180 derece açarak oturabiliyor musun?

-Evet, neredeyse her zaman.
-Bu soru bana sorulur mu ya? Klasik müzikten rocka, hiphoptan caza kadar her türü dinlerim. (Aşırı avantgard rock, saf dubstep ve house dışında.)
-Dans etmeyi yerine göre, kişisine göre, çalan şarkıya göre severim.
-150’de kalıyorum. :D

5) Fantezilerin var mı?

- Yazar olmak, sessiz sakin bir yaşam sürmek, devasa bir kütüphane… 
Ne var? Fantezinin kelime anlamı hayal değil mi?

6) X'ten Next olur mu? Sevgili ile arkadaş kalınabilir mi?

-Ayıdan post, Rus’tan dost, X’ten Next, sevgiliden arkadaş olmaz. 

7) Pisuvar takıntınız var mı? Beden eğitimi dersleriyle aranız nasıl?

-Şimdi erkek olmadığımı düşünürsek…
-Bu seneye kadar harikaydı, bu sene yaşlılığın verdiği tembellikle beş kat aşağıdaki sahaya inmeye üşendiğimizden beden derslerini ekerek geçirdik. Ama normalde top görünce çıldıran bir insanım, hasta da olsam, yürüyemesem de top görünce adrenalin patlaması yaşayarak canım çıkana kadar oynuyorum.

8) Sizce eşcinseller narsist midir?
 

-Fena takmış mim sahibi eşcinsellere, valla bu meselelerin birbiriyle alakadar olduğunu hiç sanmıyorum. Kimin narsist olduğuna gelince; “Ben narsist değilim,” diyen kişidir efenim, saygılar sunuyorum.

9) Bir harem kur deseler haremine alacağın tek kişi?

Tek bir kişi mi? Tek mi? Sadece bir tane mi? Ben kız olduğum için haremlik değil de selamlık kursam olmaz mı? Ama yok ben yine harem kurayım çünkü “tek” diyor. Halbuki benim selamlığım haftalık olarak yenilenir. O yüzden hatunlardan hatun seçeceksem… Bu kişi K-pop’ın Kraliçesi BoA olur. Beat of Angel diye bilinir ama benim gözümde Best of Asia’dır. Şimdi BoA'ya olan sevdamı dile getirerek buraları doldurmak istemiyorum. So;



Bu mimin de sonuna geldik. Bu iki mimle Şeyma’yı, LoverK’yi, Düda’yı, Shiru’yu, Keyaki’yi mimlemek istiyorum. İsterseniz birini yapın, isterseniz ikisini yapın, isterseniz de hiç yapmayın. Seç beğen al usulü yaşayın gençler, görüşmek üzere!

10 yorum:

  1. Hepsini alıyorum ben :D Gene güzel bir mim olmuş en kısa zamanda yazacağım ve ilk mimi yapabilmek için azcık pencere kuşu gibi pencerede oturacağım zira pek severim pencereden bakmayı :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlk mim çok zor oldu benim için, adam bulamıyorum ki :D
      Hadi bakalım, bekliyoruuuum^^

      Sil
  2. Teşekkürler efendim :) sorun yok genç geç olsun güç olmasın :D

    YanıtlaSil
  3. Selam yine ben. :)
    Pencere mimini çok güzel anlatmışsın kitap okuyo gibi hissettim kendimi zaten hayalin yazar olmakmış ama ben bunu bilmeden mimi okurken yazar olsa okunur dedim. :)
    Diğer mimi yazan cidden gaylere takmış bencede. :)
    Sevdim mimleri alıyorum ikisini de. :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne yalan söyleyeyim mimlerken aklıma sen gelmiştin ama yapar mı yapmaz mı yük olmasın falan derken çekindim işte. :D Aldığın iyi oldu valla :D
      Değil mi ya? Bir de alakasız yani sorular :D

      Sil
  4. Selam öncelikle haremine bayıldım düdanınki kadar eğlenceli olmuş en az ve Düda ile birlikte sayende ilk mimlenişim için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla sorular komik yoksa benden değil :D
      Vaay hiç dolaylı yoldan teşekkür almamıştım, ne demek :')

      Sil
  5. Bu sefer kesinlikle tembellikten değil bunu yeni görüyorum :D
    Birini yapmıştım diğerini yaparım artık teşekkür ediyorum :)

    YanıtlaSil
  6. Bu daha kötü, hiç bakınmıyorsun yani? asdasdasd :D Şaka tabi, istediğin zaman :D

    YanıtlaSil