Çarşamba, Eylül 11, 2013

adını bilmediğim bir mim

LowerK beni mimlemiş! O da olmasa mim falan yazamam yani. Çok teşekkür ediyorum.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi9mAa8TFdytvqBs2XiuAjw6sARGOzsWEXM4CHA3-ooSHTmnLy8BE-fgSh-3GM5nA7Bi7INHOQxVgGiIcxlggaHScH_p7Y0GHfy3n5uHWskRZkhdUQpb_pOU0ciPvRL8MjwTzxqBgK-Ua8/s1600/salar-de-uyuni-3.jpg

Hayatınızda hiç mucize olarak nitelendirebileceğiniz bir olay yaşadınız mı?
Bazen her şeye en fazla kaç açıdan bakılabilir diye düşünürüm. Yani herhangi bir olayı, bir görüntüyü mucize olarak nitelendirebilmek mümkün. Yine de her insanın mucize diyebileceği bir şey varsa aklıma gelen şey şu. Bir Ankara yolculuğunda verdiğimiz molaların birinde bir köpek vardı, tabi benim köpeklere zaafım olduğu için orada düşündüğümüzden fazla kalmıştık. Daha sonra yola devam ettiğimizde bir kaza olmuştu. İki tanker çarpışmış, biraz zincirleme  olmuş falan. Hem de biz oraya gelmeden dakikalar önce. Eğer o köpek orada olmasaydı muhtemelen biz o kazanın içinde olacaktık. O zaman bunun bir mucize olduğunu düşünmüştüm.

Almayı düşünüp de alamadığınız ne var?
Alamadığımdan ziyade almadığım çünkü almamam gerektiğini bildiğim şeyler var. Mesela ikinci bir bisiklet ama kış geldi ve bu sene de çok yoğun olacağım için yaza kadar sürme ihtimalim yok, ben de almıyorum, alamıyorum tabi. Yeni bir bilgisayar çünkü iki senedir bunu kullanıyorum. Ama yine ders çalışmama engel olacağını bildiğim için almayacağım. Ve yüzlerce kitap! Bunu alamama sebebim ise daha sırada onlarca kitap olması. 

Kıyafet konusunda takıntılarınız var mı?
Hem de nasıl. Etek, abiye, dantelli, boncuklu, simli, parlak, pembe renkli şeyleri giymem. Her daim pantolon, gömlek ve eşofman giyiyorum. Kıyafete girer mi ama bir de spor ayakkabıdan başka hiçbir ayakkabı çeşidi bile giymem. Kışın bile çok kar yağmamışsa bot bile giymiyorum.

Nefret ettiğiniz huylar ve insanlar?
Kendini beğenmişlik, narsizm, egoizm ve bilumum kendini sevme, başkalarını düşünmeme küçümseme özelliği. Dürüst olmama durumu ve ve ve saygısızlığa tahammülüm yok. Onun dışında nefret ettiğim biri yok.

Sizi en net tanımlayan kelime?
Tek kelime mi? “Dengesiz”i seçiyorum ben. 

Hayata yeniden gelme şansınız olsa hangi ülkede doğardınız?
İspanya!!! Tabi ki de güneyinde ama Barcelona da olur yani. Zaten beni tanıyan nasıl bir İspanya manyağı olduğumu bilir. Ayrıca bu blogda yazdığım en popüler yazı da İspanya için yazdığımdı. İspanya olmadı mı İsviçre derdim, olmadı İtalya, olmadı Kanada… E yeter birisi de olsun artık.

Tek başına bir insan keyiflenmek için ne yapabilir?
Güzel bir kitabın yapamayacağı şey yoktur. Müzik dinlesin, film izlesin, dışarı çıksın. Şehrinde varsa denize gitsin. Kütüphaneye gitsin. Daha ala keyif de bulamam zaten.

Nikah masasında evleneceğiniz kişiden “Hayır” cevabı alsanız ne yaparsınız?
"Ben diyecektim onu hıyar," derim, kızarım. Ayrıca "ulan gerizekalı bizi niye uğraştırdın o kadar" da derim.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgukq-hb0nITZiqXFrr0LtXK4oYxNjWfm0fBDwAZH-pAdwP_eF726-avJ7hDfC9fdlUVvfXZRqbSZA5WeJbgKA_lN3uaOXaYHZe5MOIBeTWhkmSoNoy02KyQcbRK2gI-dK0OXyx8bfpuT4/s1600/Little%252520Old%252520Letter%252520TAfo.jpg

İnsan kaderini mi yazar, kaderini mi yaşar?
İkisi de ya da ikisi de değil. 

Aklınıza gelen ilk İngilizce kelime?
Satisfaction.

İnternette sahip olduğunuz ilk nickname?
En zor soru buydu. İlk msn adresim oğlaklı bir şeydi, ablam açmıştı, burcumdan dolayı da oğlaklı bir şey yazmıştı. Bu sayılmıyorsa “Alien” olabilir. Ki bazı sitelerde hala bunu kullanıyorum. 

Ben de mim oluşturmak istiyorum aslında nasıl yapacağımdan emin değilim.
Neyse kimleri mimliyorum? HanijuniShirushiFilozofMuuYa Leyl


Görüşmek Üzere!!!

10 yorum:

  1. Ay çok sevindim adımı görünce :) Bir üsredir taslaklarda boş boş bekleyen yazıları bir köşeye bırakıp önceliği bu mime vermeyi düşünüyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merakla bekliyorum ^_^ Ben de aynı öyle yaptım, hem sevimli hem kısacık bir mimdi.^^

      Sil
  2. Mimi aldım gitti, uzun zamandır mim yazmıyordum zaten. Tişikkirlir sipirwimin :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sipirmin'i tercih edeceğim :D Bir şiir mimi vardı onu yazıyordun ne oldu :D

      Sil
  3. Allah razı olsun bacım ^^ Yalnız kendimi ezik gibi hissediyorum sanki yazsam kimse okumayacakmış gibi ama #direnhanijuni :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne demek :D Yetemedim mi sana? Ben okuyacağım işte :D Çançiçeği de okur :D Ey gidi bir zamanlar sadece Ruslar okuyordu bu blogu asdfghjk

      Sil
    2. Sen olmasan zaten halim, o blogun hali nice olurdu kim bilir, otlar büyürdü oralarda :D Bizde bugün çançiçeğiyle seni andık kulağın çınladı mı acaba :D Uluslararası bir kişiliksin işte ;)

      Sil
    3. Yok canım, okurun var biliyorum, duygularımla oynama :D :D Bir ara sanki böyle bir tencere tava çarptı gibi oldu falan :D Uluslararası mı bilmem de cidden Ruslar fena halde takmışlar benim bloga :D

      Sil
  4. sevindim mimlendiğime. yazı yazamıyorum bayadır vakit bulup. çok tembel oldum çook.
    inş en kısa zamanda yazmaya çalışacağım mimi :) teşekkürler
    benimde almayı isteyip de bir türlü alamadığım şeyler listemde bisiklet ilk sıralarda. alırız bir gün demi ??? :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mimler her bloggerın kurtarıcısı :D :D Rica ederim.
      Alırız bence ya... Alabilmeliyiz yani, pliz alalım :D

      Sil